» Date de contact
Tel.: 0722 519 633 Rep. Vanzari
E-Mail: jean.cosac@tinmar.ro
» Ingrasaminte
Îngrăşămintele chimice sunt produse pentru fertilizare al căror rol principal este de a da culturilor substantele nutritive dezvoltarii lor.

Rolul ingrasamintelor chimice este de a creste rezistenta radacinii plantei,dezvoltarea si crtesterea, reduce timpul de maturizare al plantei, asigura cresterea cantitatii si calitatii recoltei.

Principalele produse pentru fertilizare sunt Ureea, Azotatul de Amoniu, NPK 20-20-0, NPK 15-15-15.

UREE

Livram si cantitati mici

AZOTAT DE AMONIU

Minim 24 tone
(506) 540-8663
Livram si cantitati mici

NPK 20-20-0

Livram si cantitati mici
Pe la inceputul anilor '90, in Romania existau 9,4 milioane ha de teren arabil, dintr-un total de 14,5 milioane de ha agricol. in prezent se pare ca mai detine in extravilan in jur de 8 milioane de ha arabil, iar din acesta cca 70% se exploateaza inca rudimentar, cu consecinte economice deosebite la nivel national si uneori grave asupra mediului. Diferenta se afla in exploatatii agricole in care se practica diferite tehnologii in functie de zona, cultura si potential economic. Dintr-o sumara ancheta realizata de revista Lumea Satului se poate trage concluzia ca multi dintre fermieri - nu intotdeauna de specialitate - nici macar n-au auzit de cartarea agrochimica sau daca au asemenea cunostinte, din neglijenta sau din lipsa resurselor financiare, n-au realizat aceasta lucrare.
Spatiile amenajate cu o peluza verde, sanatoasa, vor fi intotdeauna preferate pentru tonusul exceptional pe care il imprima spatiului, pentru echilibru si capacitatea de a inlatura orice bariera in calea relaxarii. Presupunand ca dispuneti de un teren care poate fi alocat inierbarii, cultivarea gazonului nu este deloc un lucru dificil, atat timp cat se creeaza, inca de la inceput, microclimatul corect. Va puteti amenaja un astfel de loc in propria gradina sau, de ce nu, in fata blocului, avand cateva notiuni de cultivare si intretinere ale unui gazon de calitate.