Servicii Funerare Complete - NonStop

Servicii Funerare Complete - NonStop

Oferim servicii funerare complete bucuresti non stop, produse funerare de cea mai inalta calitate la cele mai avantajoase preturi din bucuresti .
Telefoane - 0788 882 411 - 0721 929 536

attentively

Pachete Funerare Complete- NonStop

Pachete Funerare Complete- NonStop

va punem la dispozitie o gama variata de sicrie autohtone si din import din diverse esente de lemn si o paleta diversificata de PACHETE FUNERARE.
Telefoane - 0788 882 411 - 0721 929 536

Read More

Servicii Incinerare Complete

Servicii Incinerare Complete

Avem misiunea de a ajuta persoanele încercate în urma pierderi celor dragi in găsirea celor mai bune soluţii pentru incinerare la preturi mici.
Telefoane - 0788 882 411 - 0721 929 536

Read More

Servicii Funerare Non Stop Bucuresti

cosustainSuntem o companie de servicii funerare non stop din Bucuresti cu experienta in domeniu de peste 10 ani care facem tot posibilul sa va usuram sarcinile in aceste momente grele din viata dvs. si ne asiguram că veţi fi mulţumiţi deoarece ne-ați ales pe noi. Ne recomandă şi faptul că dezvoltăm aceste servicii funerare non stop de peste zece ani, însă cel mai mult ne recomandă satisfacţia clienţilor noştrii.
Vă invităm să răsfoiţi site-ul nostru pentru a afla mai multe despre înmormântare, planificarea în avans a înmormântării, incinerare, repatrieri și celelalte servicii pe care vi le punem la dispoziție. Oferim servicii funerare non stop complete la cele mai bune preturi din bucuresti
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri despre servicii funerare non stop vă rugăm să nu ezitați a ne contacta oricând. Suntem mereu aici pentru a vă ajuta.

Servicii funerare – Pompe Funebre:
Va punem la dispozitie o gama larga de produse si servicii funerare non stop de calitate la cele mai accesibile preturi:

(512) 312-2856

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului. Sicrie pompe funebre.

Transport funerar

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra. Transport Pompe Funebre

Incinerare

Se face in baza unui dosar care contine: copie dupa certificatul de deces, adeverinta de inhumare/incinerare, certificatul de imbalsamare. Acest serviciu se poate simplifica prin imputernicirea companiei, pentru a se ocupa de toate formalitatile.

latchet

Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea mortilor in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente si colaci.